Recepty

Tofu na kantonský spôsob

Pre jednu osobu

  • 250 g tofu biele
  • 100 g hlávkovej kapusty
  • 200 g šampiňónov
  • 1 malá cibuľa
  • 1 menší pór
  • 1 čerstvá kapia (možno nahradiť sterilizovanou)
    olej,
  • solamyl
  • solčianka
  • sójová omáčka
  • mletý zázvor

Príprava

  1. Tofu nakrájame na kocky, necháme marinovať deň vopred v sójovej omáčke rozriedenej vodou.
  2. Podusíme posekanú cibuľu, pokrájanú kapustu, plátky šampiňónov, kolieska póru a prúžky kapie.
  3. Pridáme namarinované tofu, a dochutíme solčiankou.
  4. Nakoniec zahustíme solamylom rozmiešaným vo vode.
  5. Hotové jedlo môžeme podávať bez prílohy.
Aj vďaka Vašim 2% sa môže srdce usmievať. Ďakujeme.
Darujte 2%
viac info